fredag 6. mars 2015

uke 10: Time flies, and so do we! - NEPAL, here we come :)

Utsikt over den ene delen av Brandbu-dalen, som ligger bak skolen.


Morgensolen skinner over skolen, helt inn i vinduene på helse og helhet, lokker oss med varmende toner, og bader klasserommet i et mykt morgenlys, på en vakker dag som denne. Om få dager, den 9.mars, reiser vi nærmere solen, nærmere varmen, til Kathmandu i Nepal!



50 minutter meditasjon, i klasserommet.

Denne uken har gått med til studieturforberedelser. Blanding av myggoljer, en siste gjennomgang av programmet og tid til å få ordnet med passbilder og dollar til visum, har vært noen av punktene på programmet. I tillegg har vi vært så heldige å ha besøk av Vigdis Garbarek, som har skrevet Vågestykket, og Viggo Johansen, som underviser i mindfulness. De har hatt fellesundervisning med hele skolen, til stor inspirasjon for hver og ens individuelle selvutviklingsarbeid, og til inspirasjon for meditasjonen vi arbeider med på linja, som vi skal fordype oss videre i på studietur.


Elevbedriften har vært i full sving helt framt til siste åpne dag, denne uken. TAKK til alle som har kommet og fått elevbehandlinger! Pengene kommer godt med på turen, og erfaringene godt med til senere i livet. Nå tar elevbedriften pause fram til 3.april. Da åpner vi opp i 2 uker, før vi stenger for denne gang.

Bloggen tar seg også en studietur-pause, men straks vi er tilbake, får du høre mer om hva vi har opplevd! Takk til alle som har fulgt oss så langt! Flere oppdateringer kommer når vi kommer hjem fra Nepal.


Boudhanath - Kathmandu.

Vil du lese mer om studietur, kan du besøke skolens nye nettside, ved å klikke HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar