fredag 16. januar 2015

Uke 3: Duftenes evne til å bevege sinnet. Berøringens evne til å bevege kroppen. -og en liten tur på helsestasjonen.

Denne uka har vi fortsatt å lære om aromaterapi, vært en tur på helsestasjonen og hatt klassens time.

I AROMATERAPIENS VIDUNDERLIGE VERDEN, er det helt unikt hvordan kombinasjonen av de velduftende eteriske oljene og massasjen, har evnen til å bevege både kroppen og sinnet.

HVORDAN VIRKER DET? De eteriske oljene påvirker gjennom:
  • sin raske stimulering av luktesansen, og den direkte kontakten, rett inn til luktsenteret i hjernen, som igjen, relativt raskt påvirker vår sinnsstemning og våre følelser. Har du sett filmen, Parfymen? Den beskriver (selv om det er en fiktiv fortelling) både fremstillingen av eteriske oljer og duftenes evne til å bevege og påvirke sinnet.
  • den fysiske påvirkningen, som skjer igjennom hudens evne til å absorbere de eteriske oljene og skape en lokal effekt, samtidig som de små blodårene i huden tar opp de små, små eterisk olje molekylene, og transporterer de rundt, slik at de også virker i hele kroppen.
Massasjen påvirker både blodsirkulasjon, lymfesirkulasjon, muskulatur og bindevev, og slik beveger hele kroppen. På den måten kan vi si at aromaterapimassasje; kombinasjonen av massasje, eteriske oljer og vegetabilske oljer, kan bevege både kropp og sinn. Den beste måten å erfare det på, og å erfare de eteriske oljenes virkningsområder, er ved å prøve det og utforske det. Og det gjør vi, til glede og nytelse, i hele denne læringsprosessen om aromaterapi.

 NEPALTUREN nærmer seg.. Forberedelsene er så smått i gang. Derfor har vi denne uka vært en tur på helsestasjonen, slik at de som ønsker det kan ta reisevaksiner.

Nå som dollaren har steget og krona sunket, trenger vi også å skaffe mer penger til studieturen. Hvordan skal vi gjøre det? -Det, og flere andre ting, ble diskutert på klassens time, som vi hadde denne uka. -Og vi har bestemt oss for å relativt raskt åpne opp elevbedriften, for å tilby de behandlingene vi kan, og utvide med de andre behandlingene vi lærer, sånn etter hvert.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar