mandag 11. mai 2015

Uke 19: Festivaluka: Festival, åpent hus og "studeitur-kino"

Fra linjepresentasjonen i klasserommet.
Festivaluka er, ved siden av linjeukene og studieturene, kanskje en av de mest inspirerende, givende og utfordrende i løpet av hele skoleåret. Det er uka hvor hele skolen samarbeider om å lage en presentasjon av reisen som hver enkelt, hver klasse, og skolen har vært igjennom, i løpet av skoleåret.

Det er virkelig anledningen til å sette ut i live alt vi har øvd på, utfordret oss selv på, og lært i løpet av året. "Når veien blir målet," -og reisen vises til venner, familie, gamle og framtidige elever. Det er festivaluka, åpent hus og festival.

På helse og helhet linja inviterte vi de besøkende til å bli med på en liten meditasjon. Elevene fortalte om de forskjellige temaene vi har vært innom på linja, og avsluttet med å tilby småbehandlinger: Fotmassasje, akupressur og håndmassasje. Det var mulig å titte og lukte på våre urter og eteriske oljer, smake på egensanket urtete, og besøke studieturstanden vår. Vi fikk også en hedersgjest på besøk: Gunnar Reinsborg, som startet Helse og helhet linja i 1988, kom på linjepresentasjonen vår, og fikk også med seg litt av showet. Det var utrolig hyggelig å få Gunnar på besøk!

Premiere på studieturfilm!

Studieturfilmen, som i år ble laget av Mari, med god hjelp fra Marita, hadde også premiere på festivalen! Etter linjepresentasjonene ble det "kino", hvor alle studieturfilmene, fra alle linjene, ble vist. Kunne du ikke komme på festivalen? Da kan du se filmen ved å klikke på bildet over.

På kveldens festivalshow hadde elevene forberedt 2 linjeinnslag: En performance som viste litt av opplevelsen man kan ha når man sitter i meditasjon, og et lite skuespill, som viste "reisen" igjennom et år på helse og helhet linja. Helt fantastisk ble det!

Noen av linje -og elevbidragene til festivalshowet på lørdag.

-Og bare når du har kommet til veis ende, vet du om reisen var verdt det hele! Etter en tid forstår du kanskje også at dette målet, var bare en liten stopp på veien, et øyeblikk, i rekken av alle som har vært, og alle som kommer. Når veien, blir målet.

Det gjenstår bare å takke alle helse og helhet elever for en fantastisk innsats og vel gjennomført festival!

TAKK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar