søndag 26. april 2015

Uke 17: Festivalforberedelser - det spirer!

Tilstedeværelsestrening, fysiske øvelser og lek er en viktig del av den kreative prosessen.

Det handler om festivalforberedelser!!! Vi skal jo både ha noen innslag på scenen, som en del av festivalshowet, i tillegg til å presentere for venner og familie, og framtidige elever, på åpen skole i klasserommet.
Elevene har denne uka vært i en aktiv selvreflekterende prosess, med å både tenke igjennom: Hva har vi egentlig lært, oghvordankan vi vise og dele dette? På helse og helhet er kreativitet og kunnskap gjennom erfaring og utprøving en viktig del av undervisningstilnærmingen. Derfor har vi diskutert, tenkt, prøvd ut, lekt og utforsket oss frem til noe vi ikke har gjort før, men som vi gleder oss veldig til å vise!






Meditasjon har vært et av hovedfokusområdene som elevene har fordypet seg i. -Men hvordan deler man opplevelsene og erfaringene hver og en, og gruppa sammen, har hatt med meditasjon til de som kommer på festivalen? Her har elevene satt bilder på sine meditasjonserfaringer. Bildene i kombinasjon med ord, diskursjon og aktiv refleksjon, gir muligheter for å arbeide frem en visuell performance, som kan illsutrere meditasjonsprosessen, opplevelsene og innsiktene.

KOMMER DU på festival og åpen skole? 
Vi på helse og helhet linja gleder oss til å vise og dele med deg der!



Jippi! Nå spirer det i frøene vi sådde forrige uke!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar